in

28-29 вересня 2017 відбудеться науково-практична конференція «Рефлексотерапія, методи східної та західної медицини в медичній реабілітації сьогодення»

28-29 вересня 2017 відбудеться науково-практична конференція «Рефлексотерапія, методи східної та західної медицини в медичній реабілітації сьогодення»

ШАНОВНІ КОЛЕГИ, ДРУЗІ!

Запрошуємо  до участі у Ювілейній науково-практичній конференції з міжнародною участю «Рефлексотерапія, методи східної та західної медицини в медичній реабілітації сьогодення»,

присвяченій 40-річчю рефлексотерапії в Україні, яка відбудеться 28-29 вересня 2017 р. у м. Києві.

Організатори - ВГО «Українська Асоціація рефлексотерапії та медичної акупунктури» (УАРМА), Національна медична академія післядипломної освіти імені П.Л.Шупика, ГО «Асоціація сімейних лікарів Києва та Київської області», Державна наукова установа «Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини» Державного управління справами.

Конференція включена до інформаційного довідника МОЗ України «Реєстр з’їздів, конгресів, симпозіумів, науково-практичних конференцій, наукових семінарів і пленумів, які проводитимуться у 2017 році»

 

           Будуть розглянуті актуальні питання рефлексотерапії, зокрема, акупунктури та споріднених методів Східної медицини, апаратні методи та інші напрямки медичної реабілітації в сімейній медицині, неврології, педіатрії, при наслідках травм та поранень, та ін., проведені майстер-класи.

До участі у конференції будуть залучатися іноземні спеціалісти.

В перший день конференції заплановані доповіді провідних фахівців напрямку, в другий – будуть проведені майстер-класи та конкурси.

Форми та умови участі у конференції

Публікація тез, усна доповідь, стендова доповідь, майстер-клас, виставка рекламної продукції

ПУБЛІКАЦІЯтез та статей –  безкоштовна, тези приймаються до 01 вересня 2017 р. тільки за умови правильного оформлення файлу, відредаговані автором

 

Тези доповідей повинні відповідати тематиці конференції. Мови українська, російська, англійська. Структура тез: а) назва публікації (заголовними літерами, жирним шрифтом); б) прізвища та ініціали авторів; в) місто, заклад (установа), де проводилось наукове дослідження; г) структура тез – мета, методи дослідження, результати, висновки. Оглядові матеріали та випадки з практики можуть бути представлені у довільній формі. Тези та статті друкуються через 1 інтервал, шрифтом Times New Roman, 14. Границі тексту: верхне та нижне - 2,0; праве – 1,5; ліве – 2,5. Матеріали слід відправляти електронною поштою, файл має бути названий  латинськими буквами за прізвищем першого автора та пересланий разом з електронним варіантом реєстраційної карти (анкети учасника).

Тези, теми доповідей приймаються до 01 вересня 2017 року на Е-mail: uarma.ukr@gmail.com

 

Для особистої участі у роботі Конференції необхідно заповнити анкету учасника за посиланням https://goo.gl/forms/pKGIfAy4ri49zM1g2

 

Організаційний внесок – 250 грн, члени ВГО «УАРМА», які своєчасно сплачують щорічні членські внески - 150 грн.

Кошти сплачуються на рахунок, зазначений в кінці листа з поміткою «Організаційний внесок за участь у конференції» або при реєстрації.

До організаційного внеску включено: оренда приміщень, поліграфічні послуги, матеріали конференції, сертифікат учасника, харчування.

 

Банківські реквізити:        

Одержувач:ВГО "Українська Асоціація рефлексотерапії та медичної акупунктури", м.Київ, вул. Щусєва, 36

Банк одержувача:Печерська філія ПриватБанк

р/р  26006060591989

МФО300711

ЄДРПОУ19260598   

 «Організаційний внесок за участь у конференції»

 

Оргкомітет науково-практичної конференції  

Тел. для довідок: (050) 501-51-43; (095) 586-99-33

 

Місце проведення конференції: м. Київ

Точна адреса буде повідомлена в наступному інформаційному листі та на сайті ВГО «УАРМА»

 

Додаткова інформація щодо розміщення учасників, а також програма конференції будуть розміщені на сайті www.uarma.com

 

Оргкомітет конференції та   президент ВГО «УАРМА»  професор Коваленко О.Є

Еще новости